Saskia Sinnige 

Ik ben docent, mentor, schrijver en lichaamsgericht begeleider. Alweer 25 jaar geef ik les in Nederlands en informatie-overdracht aan particulieren, bedrijven en op scholen. Hoewel ik pleit voor duidelijk en eenvoudig taalgebruik, ben ik een groot liefhebber van eloquentie en poëzie. Regelmatig organiseer ik thema-bijeenkomsten waarin schrijven een centrale rol speelt.

 

Vanaf 2000 begeleid ik individuen en groepen met circulair ademen; een methode om tot diepe ontspanning te komen. Gaandeweg zijn daar het bewust afstemmen op onze natuur en voetreflexmassage bijgekomen. 

Ik werk vanuit het idee dat je, vanuit zelfkennis, alle vrijheid hebt je intuïtie te volgen en authentiek te zijn. Balans, Plezier en Waarheid zijn mijn stokpaardjes.

 

Samen met Janneke Gielen geef ik de Ontwikkelkracht-trainingen. Samen met Irma Krake organiseer ik verdiepende, creatieve schrijfmiddagen. Samen met wijlen Hans Snelders schreef ik twee boeken over zelfkennis en creativiteit. Een derde boekje, een beknopte gids door de wereld van Archetypes, is in de maak.